Rabu, 29 September 2010

TRESNO SUDRO

Abote wong nangdang tresno...
Tak belani nganti tekan pati....
Tresnaku mung kanggo siro...
Kusumo ayu sing merak ati....
Awan bengi ra biso lali...
Tansah eling esemu...
Nganti kapan aku ra ngerti...
Biso nyandig sliramu...

Abote dadi wong sudro...
Tresno tulus, ora di percoyo...
Wong tuo ngumbar sujono...
Tansah ngiro aku wong durjono...
Pancen dalan sing tak liwati...
Ngalor ngidul mung dengkul...
Paribasan turu klesetan...
Uripku tansah cedhak pacoban...

Cah ayu... cah ayu... Tak enteni.........
Lilane wong tuomu maringke koe...
Sing sabar... sing sabar yo tresnaku.......
ing tembe mburi dadi duwek ku..

Duh gusti...
Sing tak puji...
Paringono...
Dalan....
Kanggo tresanaku........